Bakkie doen? opening nieuwe serviceplein Purmerend

13 december 2019, van 15:30 tot 17:30 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

De verbouwing aan de buitenkant is afgerond en het nieuwe serviceplein is klaar. Dat vieren wij graag met onze nieuwe buren, vaste bezoekers en andere belangstellenden.

Afsluiting verbouwing en start nieuwe serviceplein

De medewerkers en de bezoekers van de Bibliotheek Purmerend sluiten een roerig jaar af. Een ingrijpende externe verbouwing van kantoorpand naar appartementen boven de Bibliotheek die meer dan een jaar duurde is nu helemaal afgerond. En het nieuwe fraaie serviceplein op de begane grond is in afgelopen weken in gebruik genomen.

Deze vrijdagmiddag zijn de nieuwe bewoners, de vaste bezoekers en alle andere belangstellende van harte uitgenodigd bij de informele opening van het nieuwe serviceplein.

Kennismaken en bedanken

De Bibliotheek wil graag iedereen die ondanks de geluidsoverlast en soms lastige bereikbaarheid van collectie, diensten en afdelingen in het gebouw bedanken voor het geduld en uitnodigen om te komen kijken hoe mooi het is geworden in de Bibliotheek Purmerend. Bij de opening is er een barista-service die voor iedere bezoeker gratis een biologisch en verantwoord kopje koffie of thee maakt. Er is limonade voor de kinderen en lekkere traktatie voor iedereen die nu even niet aan de lijn doet.

Nieuwe klanten én de nieuwe buren van de appartementen boven de Bibliotheek krijgen deze middag 20% korting als zij zich inschrijven als lid van de Bibliotheek.