Parkeren voor bedrijven Purmerend - inloopspreekuur

14 november 2019, van 12:00 tot 13:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: Vrij toegang!

Inloopmiddag van de gemeente Purmerend voor informatie en dialoog over de werkzaamheden aan de Stationsweg (omgeving Bibliotheek).

Reconstructie Stationsweg en aanleg parkeerterrein

De gemeente Purmerend is van plan de Stationsweg opnieuw in te richten in combinatie met de aanleg van een parkeerterrein. Binnenkort starten hiervoor de voorbereidende werkzaamheden. Tijdens de voorbereiding blijven de (kantoor) panden aan de Stationsweg bereikbaar.

In het eerste kwartaal van 2020 staan de reconstructiewerkzaamheden gepland. Omdat tijdens deze werkzaamheden de bereikbaarheid van de (kantoor)panden aan de Stationsweb beperkt zal worden hebben bedrijven en omwonenden een uitnodiging gekregen voor deze inloopmiddag.

Graag in gesprek

Tijdens deze inloopmiddag wil de gemeente informeren over de werkzaamheden aan de Stationsweg en in gesprek over de impact van de werkzaamheden. Wat betekend de tijdelijke afsluiting voor de bereikbaarheid en leefbaarheid? En met welke bedrijfsactiviteiten dient de gemeente rekening te houden?

Het projectteam parkeren is aanwezig om een toelichting te geven op de plannen voor parkeerregulering.