Haal meer uit je smartphone (GEANNULEERD)

30 maart 2020, van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Speciaal voor senioren die meer willen halen uit hun smartphone. Deze workshop behandeld toepassingen op je telefoon die handig zijn voor reizen, vervoer en nieuws en actualiteit.

Handige apps voor reizen en vervoer, nieuws en actualiteit

De meeste senioren gebruiken hun smartphone om te bellen, mailen en whatsappen. Andere functies worden minder of zelfs niet gebruikt. Maar toch zijn er heel veel toepassingen die juist voor jou leuk en handig kunnen zijn.

Bij deze workshop worden apps behandeld met het thema reizen en vervoer (Google maps en OV-apps en parkeren). Maar ook hoe je gebruik kunt maken van apps om je vakantie nog leuker te maken (als Google translate of Tripadvisor).