Digitaal spreekuur

16 oktober 2020, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (2e etage) glazen studieruimte

Kosten: GRATIS

Heb je hulp nodig met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol en je weet niet wat je moet doen? Lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

Kom eens langs met je vraag

Digitaal Spreekuur Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Wil je hulp met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol? Word je helemaal gek van alle pop-ups op je telefoon of lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

Aanmelden is niet verplicht maar mag wel via digitaalspreekuur@bibliotheekwaterland.nl