CoderDojo - workshop programmeren (UITGESTELD)

4 juli 2020, van 13:30 tot 15:30 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS maar wel van te voren aanmelden

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud en wil je graag leren programmeren? Kom dan de eerste zaterdag van de maand naar CoderDojo in de Bibliotheek Purmerend en word een echte programmeer-ninja!

Leer programmeren in de bieb tijdens een dojo

Dacht je dat de Bibliotheek alleen maar boeken had? Zeker niet! Je kunt er ook van alles leren, bijvoorbeeld tijdens één van de dojos. Schrijf je in voor een dojo en word een Ninja: leer programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma's en games maken en nog veel meer. Je hebt geen programmeerkennis nodig om mee te kunnen doen, het is voor alle niveaus. Ouders mogen ook meekomen.

Wereldwijd netwerk

CoderDojo maakt programmeren een leuke, sociale en kick ass ervaring. Naast het leren programmeren, ontmoet je allerlei like-minded
jongeren waarmee je kunt samenwerken en dingen kunt delen. Je begint in de Bibliotheek maar je kunt thuisverder met jouw bouwsels. Je gebruikt open source en gratis software en staat in contact met een wereldwijd netwerk van kids die net zo van programmeren houden als jij.