Boek, muziek en beweging

3 oktober 2020, van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Beemster

Kosten: GRATIS maar wel aanmelden

Muziek op Schoot docente Diana Veltkamp komt naar de Bibliotheek Beemster om met peuters en kleuters en hun ouders een muzikaal feestje te vieren.

Muziek, spel, dans en zingen

Na het van het vorig jaar organiseert de Bibliotheek weer een Sing-in in de Bibliotheek Beemster. Samen met je (klein)kind genieten van muziek, spel, dans en natuurlijk boeken. Deze activiteit heeft iedere keer een ander thema.

Diana Veltkamp

Diana Veltkamp is Muziek op Schoot docent en zij begeleidt een Sing-in voor kinderen van 3 - 4 jaar oud in de Bibliotheek Beemster. Samen met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene beleven de kinderen een heerlijk ontspannen én actief muzikaal uurtje. Muziek maakt je niet alleen slim, maar wist je dat je daarmee onder andere ook de taalontwikkeling van de kinderen enorm stimuleert?

Reserveer snel een plek

Reserveren van een plek is verplicht vanwege de coronaregels. Je kunt 1 kaartje bestellen voor jou én je kleintje.