Agenda Kunstgenoten in beweging

• Jeu de boules Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuis Wherelant

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert wekelijks een programma special voor 60+. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis.

do 24 sep

• Lezing: Vreemdeling in de tuin Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Waterland

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert wekelijks een programma speciaal voor 60+. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis.

do 01 okt

• Kunstig herfststuk Bekijk details