Agenda Kinderboekenweek

Ontdek werelden van vroeger in de boeken van nu!

Boeken brengen geschiedenis tot leven. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijd machine nodig. Verken alle werelden van toen met boeken en leuke activiteiten in de Bibliotheek.

• Oerstoer Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Purmerend

Speciaal voor nieuwsgierige kinderen zijn er nu mini-colleges. Reis mee en ontdek! Voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

zo 04 okt

• Voorlezen & tekenen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Alle vestigingen

Deze middag gaan we voorlezen uit de beste en mooiste kinderboeken van het jaar. Daarna mag je een mooie tekening maken op de ramen van de Bibliotheek.

wo 07 okt

Van 09:30 tot 12:30 | Bibliotheek Landsmeer

Ben jij creatief en houd je van geschiedenis? Doe dan mee met dit Minecraft-build-event en bouw een stad uit de geschiedenis.

• Virtuele reis terug in de tijd Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Purmerend

Met een Action Events Simulator beleef je de pré-historie met een superscherpe 3D-ervaring.

• Virtuele reis terug in de tijd Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Volendam