Voorlezen in de Bieb met muziek

8 juni 2022, van 15:30 tot 16:00 | Bibliotheek Edam

Kosten: GRATIS

voorlezen met nanda

Vandaag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen. Deze keer gaan we ook muzikaal aan de slag met het boek van Marit Törnqvist, Spelen tot het donker wordt. Daarna gaan Louis en Annelies met de kinderen zingen en bewegen en kunnen ze zelf ook muziek maken.

Kom met je (klein) kind naar de bieb!

Voorlezen is leuk en belangrijk, voorlezen helpt kinderen de wereld ontdekken en van voorlezen krijg je kinderen die later heel graag zelf lezen. Onze tip: maak een ritueel van je bibliotheekbezoek. Op woensdagmiddag met je kindje naar de bieb, luisteren naar het voorlezen en met een zelf uitgezocht boek weer naar huis.

De mooiste voorleesboeken voor thuis

Samen op de bank onder een dekentje een boek voorlezen. Hoe gezellig is dat! Of bouw in de woonkamer een fort van dekens en zet er gezellige lampjes in. Gegarandeerd succes. Zoek jij een lekker voorleesboek voor jou en je kind en wil je er zélf ook van genieten? Dat lukt zeker met deze boeken: hartverwarmende verhalen, spannende avonturen met een dier in de hoofdrol. Lekker kwartiertje langer voorlezen!

• Hans Hagen, Marit Törnqvist, Monique Hagen Spelen tot het donker wordt

Een meisje en haar vriendje spelen altijd samen: buiten of binnen, in bad of op het strand, in de sneeuw of met het poppenrestaurant. En na een nachtje slapen spelen ze weer verder! Vierkant hardkartonnen prentenboekje met sfeervolle kleurenillustraties en aan begin en eind een gedichtje. Vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

Kinderboek, Non-Fictie

Nederlands, 24 ongenummers pagina's, Querido, Amsterdam, 2018

Gedrukt boek

Bekijk details van Spelen tot het donker wordt