Inspiratieavond Nationale Voorleesdagen 2022

20 januari 2022, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Purmerend (2e etage)

Kosten: GRATIS

Praktische tips en vooral veel inspiratie tijdens deze avond speciaal voor professionals uit het primair onderwijs en de kinderopvang.

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen zijn hét moment van het jaar om eens extra aandacht te besteden aan al die prachtige prentenboeken die zijn gemaakt voor kinderen tot 6 jaar. Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 26 januari t/m 5 februari 2022 staat het prentenboek Maar eerst ving ik een monster van auteur Tjibbe Veldkamp en illustrator Kees de Boer centraal. Dit prentenboek gaat over het leukste ritueel van de dag: voorlezen.

Tjibbe komt ook. Doe jij ook mee?

De Bibliotheek helpt je aan praktische tips en biedt inspiratie op een speciale avond voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Wij
Ook laten wij zien hoe je prentenboeken uit de prentenboeken top 10 kunt inzetten in jouw groep. Wij hebben niemand minder dan Tjibbe Veldkamp, dé auteur van het bekroonde prentenboek voor deze avond uitgenodigd.

Boekhandel Het Leesteken staat deze avond met kraam vol prachtige prentenboeken in de Bibliotheek. Koop je een boek van Tjibbe Veldkamp? Dan ga je naar huis met een gesigneerd exemplaar!

Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst. Wij mailen jou als er een plekje vrij komt!