• Vind de Gouden Bon in een BoekStartkoffer

In sommige BoekStartkoffers zit een Gouden Bon.

Heb je de Gouden Bon gevonden dan heb je een boek gewonnen! Kom naar de Bibliotheek Waterland om je prijs op te halen.

Wil je meer weten over hoe je een BoekStartkoffer kunt krijgen?

Uitleg BoekStartkoffer

• Groeimeter cadeau

Als cadeautje geven we een speciale BoekStartgroeimeter weg!

Alle bezoekers van de landelijke BoekStartdag op zaterdag 11 juni 2022 krijgen zo’n fraaie groeimeter mee naar huis. De groeimeter is een poster die je aan de muur kunt hangen om de ontwikkeling van je kindje op de voet te volgen, voorzien van voorleestips per leeftijdsfase en video’s die je op je telefoon kunt terugkijken.

BoekStartdag

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de tweede keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid voor de Bibliotheek om de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders hartelijk welkom te heten. Gezinnen met baby’s en peuters maken dan kennis met BoekStart en de Bibliotheek.

De Bibliotheek Waterland organiseert een aantal activiteiten in het kader van de BoekStartdag. In alle vestigingen zijn die dag muzikale voorstellingen. Kijk verder op de pagina naar de agenda voor meer informatie.

• Muziek op schoot - baby's Bekijk details

Van 10:00 tot 10:25 | Bibliotheek Purmerend

Muziek maken met je kindje is niet alleen leuk, het levert ook een goede bijdrage aan de ontwikkeling van je kind. Tijdens de BoekStartdag op 11 juni 2022 komt Diane Veldkamp muziek maken met de allerkleinsten.

• Muzikale voorstelling - Beemster Bekijk details

Van 10:00 tot 11:15 | Bibliotheek Beemster

De artiesten stappen de wereld van de kinderen in en nemen hen muzikaal mee naar een plek waar zij de ruimte krijgen zichzelf en hun eigen vaardigheden te overstijgen. De schoonheid van de muziek zorgt voor een intense beleving en de kans voor de kinderen om te schitteren!

• Muzikale voorstelling - Landsmeer Bekijk details

Van 10:00 tot 11:15 | Bibliotheek Landsmeer