Opname Podcast What the Bieb

24 juni 2022, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Purmerend (2e etage)

Kosten: Inloop

What the Bieb is een serie podcasts over de bibliotheeksector waarin actuele- en maatschappelijke thema’s aan bod komen. Je kunt de opname bijwonen en meepraten. Ook ben je van harte uitgenodigd om zelf jouw biebverhaal te vertellen.

Woon de opname bij en praat mee

Sylvia Bakker, voorzitter Raad van Toezicht van Bibliotheek Waterland, heeft samen met Norbert van Halderen, (directeur Bibliotheek Waterland) het initiatief genomen om een serie podcasts over de bibliotheeksector te maken waarin actuele- en maatschappelijke thema’s aan bod komen.

Deze opname vindt plaats op de 2e etage van de Bibliotheek Purmerend. Je kunt de opname bijwonen en meepraten over welke rol de Bibliotheek voor jou vervult. Heb je in de bieb geblokt voor je eindexamen, geoefend voor je rijbewijs, geholpen bij een taalgroep, een leuk gesprek aan de leestafel gehad? Ben jij alleen in de bieb om boeken te lenen voor de vakantie of kom je wekelijks?

Kom langs en vertel het ons!