Agenda alle activiteiten

• Zandtovenaar Edam: monsters vangen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Edam

Sylvia Wybenga is kunstenaar. Tijdens de Nationale Voorleesdagen gaat zij met kinderen van 4-6 jaar monsters toveren in zand.

• Spreekuur Digitale Overheid Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Wij helpen graag hierbij. Ook als je hulp nodig hebt bij het maken van een online prikafspraak kun je bij ons terecht.

• Voorlezen in de Bieb Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen.

• Maak een piano met Makey Makey VOLGEBOEKT Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Op deze middag gaan jullie een piano maken van papier en karton. En het mooiste is dat je deze piano ook echt kan bespelen.

• Monster Speurtocht Bekijk details

26 januari 2022 t/m 6 februari 2022 | Alle bibliotheken

Super leuke speurtocht voor kinderen van 2-6 jaar over de jeugdafdeling van de bieb.

26 jan t/m 06 feb

• Digitaal Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

do 27 jan

• RoboLAB! Speeltuin VOLGEBOEKT Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

In het OntdekLAB staan diverse robots waarmee je kunt experimenteren.

do 27 jan

• Muziek op Schoot Purmerend: Vos gaat een stukje rijden Bekijk details

Van 09:15 tot 09:45 | Bibliotheek Purmerend

Dansen, zingen, muziek maken en de weg zoeken, nét als Vos uit het gelijknamige prentenboekje. Muziek op Schoot gaat met de kleintjes (2-4 jaar) muzikale pret verzorgen.

• Muziek op Schoot Volendam: Vos gaat een stukje rijden Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Volendam

• Lezing Kunst uit de kast Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Beemster