Agenda alle activiteiten

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen.

wo 27 apr

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

do 28 apr

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Wij helpen graag hierbij. Ook als je hulp nodig hebt bij het maken van een online prikafspraak kun je bij ons terecht.

wo 04 mei

wo 04 mei