Agenda alle activiteiten

• Walk&Talk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Purmerend

Walk&Talk is hét maandelijkse koffiemoment voor iedereen die op zoek is naar werk.

do 07 apr

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

do 07 apr

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Wij helpen graag hierbij. Ook als je hulp nodig hebt bij het maken van een online prikafspraak kun je bij ons terecht.

wo 13 apr

• Voorlezen in de Bieb Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen.

wo 13 apr

do 14 apr

wo 20 apr

• Voorlezen in de Bieb Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

wo 20 apr

do 21 apr

• Het Schrijfcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Purmerend

Kom proeven van het schrijverschap. Doe mee met deze inspirerende workshop vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen. Na maanden van online meeten met de schrijfzusjes Eva en Renee Kelder kan dit Schrijfcafé weer plaatsvinden in de Bibliotheek.

za 23 apr

wo 27 apr