Agenda alle activiteiten

• Voorlezen in de Bieb Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen.

wo 09 feb

• Digitaal Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

do 10 feb

• Lezing Inleiding op concert Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Landsmeer

Voorafgaand aan het pianoconcert van het Scarbo Pianistencollectief op zondag 13 februari in het Wapen van Landsmeer, geeft Kees Arntzen op 10 februari een lezing in de Bibliotheek Landsmeer.

do 10 feb

• OntdekDag Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Op de OntdekDag bepaal jij zelf wat je in het OntdekLAB wilt gaan doen. Filmen, bouwen, ontwerpen, programmeren, het kan allemaal!

vr 11 feb

• Knappe Koppen lezing: Erop of eronder Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

500 jaar geleden zag Holland eruit als een grote gatenkaas. Anne Pek vertelt over de spannende ontstaansgeschiedenis van de 'droogmakerij' de Purmer en de Beemster. Kinderlezing voor nieuwsgierige kids van 7 tot 10 jaar.

zo 13 feb

• Spreekuur Digitale Overheid Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Wij helpen graag hierbij. Ook als je hulp nodig hebt bij het maken van een online prikafspraak kun je bij ons terecht.

wo 16 feb

• Voorlezen in de Bieb Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

wo 16 feb

• Digitaal Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

do 17 feb

• LEGOLAB! Bouwplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Een LEGO middag voor élke bouwer en avonturier!

do 17 feb

• OntdekDag Bekijk details