Agenda alle activiteiten

• Voorlezen in de Bieb Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen.

wo 02 feb

• ArtLAB! Schilder en boetseer in VR Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Er is echt van alles mogelijk in Virtual Reality. Maak een geanimeerd schilderij, ontwerp kleding, of boetseer een standbeeld!

wo 02 feb

• Walk&Talk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Purmerend

Walk&Talk is hét maandelijkse koffiemoment voor iedereen die op zoek is naar werk.

• Digitaal Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

• LEGOLAB! Bouwplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Een LEGO middag voor élke bouwer en avonturier!

• Lidewijde Paris en de Nederlandse poëzie Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Bibliotheek Purmerend

Lidewijde Paris neemt je mee op haar reis door de Nederlandse Poëzie naar aanleiding van haar boek: Een gedicht is ook maar een ding.

• Muziek op Schoot Landsmeer: Vos gaat een stukje rijden Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Landsmeer

Dansen, zingen, muziek maken en de weg zoeken, nét als Vos uit het gelijknamige prentenboekje. Muziek op Schoot gaat met de kleintjes (2-4 jaar) muzikale pret verzorgen.

• Zandtovenaar Beemster: monsters vangen Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Bibliotheek Beemster

Sylvia Wybenga is kunstenaar. Tijdens de Nationale Voorleesdagen gaat zij met kinderen van 4-6 jaar monsters toveren in zand.

• OntdekDag Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Op de OntdekDag bepaal jij zelf wat je in het OntdekLAB wilt gaan doen. Filmen, bouwen, ontwerpen, programmeren, het kan allemaal!

• Spreekuur Digitale Overheid Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Wij helpen graag hierbij. Ook als je hulp nodig hebt bij het maken van een online prikafspraak kun je bij ons terecht.

wo 09 feb