Agenda alle activiteiten

• Verrassingsgedichten Dichterskring Waterland Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Beemster

Laat je tijdens een bezoek aan de Bibliotheek verrassen met een gedicht tijdens de Pöezieweek. In de Bibliotheek Beemster presenteren dichters van Dichterskring Waterland hun werk.

vr 28 jan

• OntdekDag Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Op de OntdekDag bepaal jij zelf wat je in het OntdekLAB wilt gaan doen. Filmen, bouwen, ontwerpen, programmeren, het kan allemaal!

vr 28 jan

• Muziek op Schoot Beemster: Vos gaat een stukje rijden Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Beemster

Dansen, zingen, muziek maken en de weg zoeken, nét als Vos uit het gelijknamige prentenboekje. Muziek op Schoot gaat met de kleintjes (2-4 jaar) muzikale pret verzorgen.

• Dichtdekroegdicht Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Volendam

Pop-up gedichten tijdens de Poëzieweek in onze bibliotheken. De dichters van Dichterskring Waterland en dichters van de Dichter des Waterland verrassen onze bezoekers en laten hen genieten van poëzie.

• Muziek op Schoot Edam: Vos gaat een stukje rijden Bekijk details

Van 11:15 tot 11:45 | Bibliotheek Edam

• Zandtovenaar Volendam: monsters vangen Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Bibliotheek Volendam

Sylvia Wybenga is kunstenaar. Tijdens de Nationale Voorleesdagen gaat zij met kinderen van 4-6 jaar monsters toveren in zand.

• Verrassingsgedichten Dichterskring Waterland Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Purmerend

Laat je tijdens een bezoek aan de Bieb verrassen met een gedicht tijdens de Pöezieweek. In de Bibliotheek Purmerend presenteren dichters van Dichterskring Waterland hun werk.

zo 30 jan

• Zandtovenaar Purmerend: monsters vangen Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Bibliotheek Purmerend

zo 30 jan

• Spreekuur Digitale Overheid Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Wij helpen graag hierbij. Ook als je hulp nodig hebt bij het maken van een online prikafspraak kun je bij ons terecht.

wo 02 feb

• Zandtovenaar Landsmeer: monsters vangen Bekijk details