Agenda OntdekLAB

• Digi Spreekuur OntdekLAB Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Elke eerste woensdag van de maand kun je in het OntdekLAB van de bibliotheek Volendam terecht voor digitaal advies over je laptop, tablet of telefoon.

wo 06 jul

• Maak je eigen Virtual Reality! Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Deze cursus gaan we weer iets tofs doen: onze eigen voorstelling maken in 3D en die tot leven brengen via onze Virtual Reality brillen!

wo 06 jul

• Maak je eigen Virtual Reality! Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

wo 13 jul

• OntdekDAG Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Op de OntdekDAG bepaal jij zelf wat je in het OntdekLAB wilt gaan doen. Filmen, bouwen, ontwerpen, programmeren, het kan allemaal!

vr 15 jul

• LEGO Summer Challenge Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Purmerend

Het OntdekLAB komt naar je toe deze zomer! Kom naar Bibliotheek Purmerend met je LEGO skills (en lange adem) voor een leuke middag én de toffe uitdaging die we hebben bedacht.

wo 20 jul

• KlooiLAB! Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Nieuw op de donderdag: het KlooiLAB! Hierin kan je zelfstandig aan het werk met iets wat je al kent, of waar je meer van wilt leren door zelf op onderzoek uit te gaan.

do 21 jul

• 3D printen: Bling Ding! Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Een leuke hanger voor aan je ketting of sleutelbos? Een mooie ring of originele oorbel? Het kan allemaal, en aan het einde van de les gaan we jouw ontwerp écht printen!

vr 22 jul

• LEGO Summer Challenge Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Landsmeer

Het OntdekLAB komt naar je toe deze zomer! Kom naar Bibliotheek Landsmeer met je LEGO skills (en lange adem) voor een leuke middag én de toffe uitdaging die we hebben bedacht.

wo 27 jul

• KlooiLAB! Bekijk details

do 28 jul

• Water² + √Raket > Pret! Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Hooggeachte raketgeleerden en hoogvliegers. Poets uw beste projectielbestendige valhelmen maar op. Het LAB gaat de lucht in!

vr 29 jul

Paginanavigatie