Boekpresentatie- Zeven zoekversnellers naar werk

3 maart 2021, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: GRATIS

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kun je wat hulp gebruiken bij je zoektocht naar nieuw werk? Debbie Heijne van de Levende Sollicitatiegids vertelt in dit webinar over haar ervaringen als werkzoekende en presenteert haar nieuwe boek.

Door corona zal de werkloosheid de komende maanden helaas niet minder worden. Het aantal mensen dat hierdoor in een onzekere situatie terecht komt neemt toe. 
  
In het boek De Zeven Zoekversnellers naar werk beschrijft Debbie Heijne op een persoonlijke en open manier haar eigen ervaringen als werkzoekende. Haar ‘lessons learned’ zorgen voor herkenning en nodigen uit om vanuit een nieuw perspectief aan de slag te gaan met de eigen zoektocht naar werk. 
  
Debbie Heijne: “Ik zie veel mensen steeds op dezelfde manier werk zoeken. Dat zorgt voor frustraties, die je behoorlijk in de weg kunnen zitten. Hartstikke logisch, maar tegelijkertijd een groot probleem als het je kans op werk (onnodig) verkleint. De eerste stap om dat te veranderen is zien wat er gebeurt. Ik heb mijn ervaringen beschreven met als doel om dat proces te versnellen.” Tijdens deze lezing vertelt Debbie Heijne over haar eigen ervaringen als werkzoekende en ondernemer. Deelnemers kunnen hun vragen over hun eigen zoektocht stellen.