Walk&Talk - AFGELAST

2 december 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS (wel even aanmelden)

Walk&Talk is hét maandelijkse koffiemoment voor iedereen die op zoek is naar werk.

Samen solliciteren

Wil jij gevonden worden op LinkedIn door je netwerk en potentiële werkgevers? Dan is een goed profiel onmisbaar.

Je LinkedIn profielpagina is anno 2021 essentieel voor jouw (online) reputatie. Je profielfoto en je tekstuele profiel is de eerste indruk die je op (toekomstige) klanten, werknemers, werkgevers en collega’s maakt. Het klinkt logisch en niet ingewikkeld. Toch blijft het een moeilijke hobbel om te nemen. Daarom gaan we er samen mee aan de slag!

Deze interactieve bijeenkomst is inclusief netwerken, koffie, thee en veel positieve feedback.

Aanmelden

Je kunt je vóór 30 november aanmelden door een mail te sturen naar walkentalk@bibliotheekwaterland.nl