Spreekuur Digitale Overheid

15 september 2021, van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS - Wel een afspraak maken

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

Online regelen van overheidszaken

Wij moeten steeds meer dingen zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Je moet dan wel een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan. Veel mensen vinden dit toch nog lastig en daarom is er een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geopend in de Bibliotheek Purmerend.

De hulp is gratis, maar vanwege de coronamaatregelen werken we op afspraak. Je kunt deze gemakkelijk inplannen door een mail te sturen naar sr-vrijwilligers@clup.nl of door te bellen met 0299 480 630.