Sinterklaas letterspeurtocht

25 november 2021 t/m 4 december 2021 | Bibliotheek Beemster, Edam, Purmerend, Landsmeer, Volendam

Kosten: GRATIS

Wie goed speurt krijgt iets lekkers! Zoek de letters en ontdek het verborgen woord.

Sinterklaas is een woord kwijt geraakt in de Bibliotheek. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen met ingang van donderdag 25 november zoeken naar de verborgen letters. Naar welk woord is de Sint op zoek?

De speurtocht kan binnen de openingstijden van de Bibliotheek gelopen worden t/m zaterdag 4 december. Kinderen die mee willen doen kunnen de speurtocht vragen bij de balie in de Bibliotheek. Ben je nog geen 7 jaar? Neem dan je papa, mama of oppas mee om te helpen.

Heb je het juiste woord gevonden? Dan krijg je een lekkere beloning!