Het Schrijfcafé

19 juni 2021, van 10:30 tot 12:00 | Via Zoom

Kosten: € 2.50

Kom proeven van het schrijverschap en meld je aan voor een inspirerende workshop vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen. Dit schrijfcafé kan nog niet in de Bibliotheek plaatsvinden. Maar toch zijn Eva en Renee Kelder weer de sprankelende gastvrouwen deze ochtend.

Inspirerende workshop

Kom proeven van het schrijverschap! Eindelijk aan de ene roman beginnen? Op zoek naar inspiratie voor een kort verhaal of hulp nodig bij het op papier zetten van je levensverhaal? Werken aan je schrijfdoelen of creatief schrijven omdat je daar domweg gelukkig van wordt? In het Schrijfcafé onder leiding van auteurs Eva en Renee Kelder kan het weer allemaal!

Meld je aan voor een inspirerende workshop vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen. Samen lachen en als je wil kun je je verhaal voorlezen. Als het nog niet live in de Bibliotheek kan dan ontmoet je de zussen live via een zoom-meeting.

Aanmelden met emailadres

Let op dat je bij de aanmelding ook jouw email adres doorgeeft, anders kunnen we je niet bereiken.

Maak kennis met de schrijfzusjes Eva & Renee Kelder www.schrijfcursusvolgen.nl