Muziek op schoot online!

12 april 2021 t/m 16 april 2021 | online

Kosten: gratis

Samen zingen en dansen met je dreumes of peuter is behalve heel erg leuk, ook heel leerzaam. Muziek helpt je kleintje bij het ontwikkelen van de spraak en is goed voor de motoriek. Normaal is deze activiteit in de bibliotheek, maar speciaal vanwege 'de week van het jonge kind' biedt Bibliotheek Waterland deze activiteit online aan.

Geniet met je dreumes of peuter wanneer het jou uitkomt!

Beleef onze bekende Muziek op schoot activiteit online! Zing en dans mee met Diana Veldkamp en geniet samen met je dreumes of peuter van deze muzikale activiteit. Diana heeft haar fimpje speciaal voor jou van tevoren opgenomen, zodat jij hier in de week van het jonge kind samen met je dreumes of peuter van kan genieten wanneer het jou uitkomt!

Meld je aan en ontvang de link!