Minecraft challenge #11 Bouw een raket

1 april 2021 t/m 26 april 2021 | Online

Kosten: GRATIS

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de Bibliotheek een Minecraftchallenge voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar.

Alle Minecraft-fans opgelet!

Iedere maand kun je meedoen met een nieuwe uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema. Ook maak je kans op mooie prijzen! Iedere maand nemen we je mee naar het verleden, heden of de toekomst. Wat een prachtige ontwerpen zijn er de afgelopen maanden gemaakt! Ook deze maand hebben we weer een mooie challenge!

Bouw een raket!

"BiebBouwers, we have a problem. Hier Edo Musk. Mijn raket stijgt wel op, maar ontploft steeds bij het landen. En als ik op zoek wil gaan naar een bewoonbare planeet, zeg maar een aarde 2.0, dan heb ik een goede raket nodig. Helpen jullie mee om een ruimtevaartschip in Minecraft te bouwen? Eentje waarin ik me niet verveel, vol met bouwmateriaal, planten en dieren?"

Win een prijs met jouw inzending!

Ben je klaar met bouwen, stuur dan voor 26 april een filmpje van jouw raket naar BiebBouwers@probiblio.nl.Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door.

Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint het Minecraft-bordspel, het boek Hadden de Grieken al raketten? van Govert Schilling en het BiebBouwers t-shirt!