Mindful Media – online voorstelling

21 april 2021, van 19:45 tot 21:00 | Online via Youtube

Kosten: Gratis maar wel aanmelden

Hoe begeleid je kinderen bij online activiteiten, zoals gamen en sociale media? In een speelse combinatie van theater en informatie kunnen ouders meer handvatten krijgen. Geschikt voor ouders van kinderen van 9 jaar en ouder.

Hoe begeleid je kinderen bij online activiteiten, zoals gamen en sociale media? Mindful Media is een informatieve én herkenbare voorstelling voor ouders over media-opvoeding en mediawijsheid. Bureau Jeugd en Media vertelt over onder anderen gaming, cyberpesten en groepsdruk. Theatergroep De Nieuwe Lichting (DNL) gaat in op de praktijk: hoe ga je als ouder in gesprek en welke afspraken maak je? We spelen situaties die gaan over het contact met je kind (9 jaar en ouder)

Doe mee en maak kans op het boek Omdenken in opvoeding of gratis lidmaatschap bij de bibliotheek!

Meld je GRATIS aan

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van Gezond Opgroeien in samenwerking met GGD Zaanstreek-Waterland.

Je kunt meedoen door een mail te sturen naar gezondopgroeien@ggdzw.nl onder vermelding van:

Naam:

Email adres: