Kom mee, Kees

13 april 2021, van 20:00 tot 21:00 | online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voorlezen is leuk en gezellig, maar het is ook goed voor de ontwikkeling van je kindje! Kijk en luister mee met Loes Riphagen. Auteur en illustrator van het nieuwe boek 'Kom mee kees.' Loes ontvangt je in haar atelier, waar ze je meer vertelt over het ontstaan van 'Kom mee, Kees'. Ze geeft tips om het voorlezen nog leuker te maken én deelt inspirerende knutseltips. Dus grijp je kans om Loes te ontmoeten en meld je aan!

Kom mee, Kees

Kees en zijn papa zijn op weg naar een kwaakconcert. Ze moeten wel opschieten, anders komen ze te laat. Maar de weg ernaartoe is zo mooi! Kees ziet bijvoorbeeld een regenboog en een tak die op een krokodil lijkt. Papa heeft haast en vindt het maar lastig dat Kees zo snel is afgeleid door de dingen om hen heen. Tot papa de schrik van zijn leven krijgt en beseft dat die scherpe aandacht van Kees eigenlijk fantastisch is.

‘Kom mee, Kees’ is echt een lust voor het oog. Elke grote plaat zit vol kleine grapjes waar lezertjes naar op zoek kunnen gaan. Alle mooie details zorgen voor eindeloos kijkplezier, net als bij ‘Coco kan het!’.‘Kom mee, Kees’ is het ideale volgende prentenboek voor iedereen die verliefd is geworden op de stijl van Loes Riphagen. ‘Coco kan het!’ werd Prentenboek van het Jaar 2021!