Boekenshow

22 september 2021, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: Gratis

Het is alweer bijna Kinderboekenweek en natuurlijk wil jij als leerkracht goed op de hoogte zijn om optimaal van deze week te kunnen genieten. Welke leuke, nieuwe boeken zijn er op de markt? Welke boeken zijn in de race voor de Gouden Griffel? En welke boeken kan je gebruiken bij het thema van de Kinderboekenweek “worden wat je wil?”

Boekenshow op 22 september met Marco Kunst

Kom naar onze Boekenshow op woensdagmiddag 22 september in bibliotheek Purmerend en laat je door ons én schrijver Marco Kunst inspireren!

Boekwinkel 'Het Leesteken' is aanwezig voor de verkoop van boeken, zodat je direct met de leukste titels aan de slag kunt. Deelname is gratis, meld je wel even aan via onderstaande knop.