Babysoos

19 september 2021, van 09:30 tot 10:15

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Gezellig samen lezen en liedjes zingen met je baby op schoot. Voorafgaand aan de grote opening van het seizoen op 19 september hebben we een extra rustig moment uitgekozen voor de allerkleinsten!

Samen met je baby lezen, kan dat?

Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert veel nieuwe dingen. de babysoos speelt daar op in door het lezen met heel jonge kinderen te bevorderen. Fijn samen een boekje bekijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren.  

Wij laten het je graag zien!

Samen met je baby een boekje lezen versterkt de band en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen die al op zeer jonge leeftijd zijn voorgelezen een voorsprong hebben in hun taalontwikkeling. Maar bovenal is het voorlezen aan je kleintje heel erg leuk en gezellig om te doen. Wij laten je graag zien hoe het werkt tijdens de Babysoos in de Bibliotheek Purmerend.