Activiteiten Kinderboekenweek 2021

• Kinderboekenweek Bekijk details

6 oktober 2021 t/m 17 oktober 2021 | Bibliotheek Waterland

Wat wil jij worden als je later nog groter bent? Boswachter, voetballer, vlogger, wetenschapper of toch liever goochelaar? Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

06 okt t/m 17 okt

• Feestelijke opening van het OntdekLAB Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Volendam

Tijdens de Kinderboekenweek start ook het OntdekLAB van Bibliotheek Waterland. Kan jij een robot programmeren? En wat zie jij door een VR bril? Doe mee met één van de mini workshops!

za 16 okt

• Hoe word je boswachter? Bekijk details

16 oktober 2021 | Beemster & Purmerend

Wie zorgt er eigenlijk voor het bos? En hoe bescherm je planten, bomen en dieren? Onze Purmerendse boswachter ….vertelt je alles. Kom jij kijken?

za 16 okt

• Hoe word je boswachter? Bekijk details

17 oktober 2021 | Beemster & Purmerend

zo 17 okt

• Hoe word je wetenschapper? Bekijk details

17 oktober 2021 | Purmerend & Landsmeer

Tijdens deze workshop van Mad Science leer je hoe een laboratorium werkt. Samen maak je een supergaaf slijm recept met de raarste chemicaliën. De workshop wordt afgesloten met een knallende chemische reactie!

zo 17 okt