Agenda online activiteiten

• Minecraft challenge #12 Bouw een kasteel Bekijk details

29 april 2021 t/m 24 mei 2021 | Online

Heb jij nog tijd over in de meivakantie? Doe dan mee met de allernieuwste Biebbouwers Challenge, en bouw in Minecraft een nieuw kasteel voor Harrie Snotter. Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de Bibliotheek een Minecraftchallenge voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar.

29 apr t/m 24 mei

• Meer taal? Meer kansen! Bekijk details

Children at modern school facility 25 mei 2021 t/m 24 juni 2021 | Op locatie

Ben je docent in het primair onderwijs? Doe dan samen met je school gratis mee aan dit project, en krijg een masterclass voor het hele team, een groepsbezoek voor de midden- of bovenbouw én 25 boeken voor de onderbouw cadeau!

25 mei t/m 24 jun

• Boekje Erbij..? Bekijk details

27 mei 2021 | Online

Boekje erbij..? Online meeting voor leerkrachten uit het primair onderwijs over het nieuwe jaaraanbod van de Bibliotheek, de leukste nieuwe (voorlees)boeken en inspiratie van een kinderboekenduo Maranke Rinck en Martijn van der Linden.

do 27 mei

• Wandelen met Wim Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Online

Bijna iedereen wandelt! Als lunchbreak tijdens het thuiswerken of een ommetje met de hond. Een fijne manier om je hoofd weer even leeg te maken, en nieuwe energie te halen uit de natuur. Speciaal voor alle wandelaars organiseren we een online ontmoeting met schrijver en wandelaar Wim Huijser.

do 27 mei

• Boekje Erbij..? Bekijk details

31 mei 2021 | Online

ma 31 mei

• Het Schrijfcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Via Zoom

Kom proeven van het schrijversschap. Schrijfcafé onder de inspirerende leiding van de auteurs Eva en Renee Kelder, met als speciaal thema Tweestrijd.

za 19 jun