Agenda activiteiten

• Adventure Club Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | Bibliotheek Waterland Purmerend

Hé jij! Ben je tussen de 10 en 12 jaar? En droom jij ook wel eens dat je een prinses bent? Of een magiër? Of een trol? Speel dan in de zomervakantie mee met ons rollenspel!

za 31 jul

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

wo 04 aug

• Zomerspeurtocht 'Wonen in de natuur' Bekijk details

24 juli 2021 t/m 21 augustus 2021 | Bibliotheek Waterland Purmerend

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en heb je nog geen plannen voor de zomer? Doe dan in de zomervakantie mee aan de speurtocht ‘Wonen in de natuur’. De gemeente Purmerend en Bibliotheek Waterland hebben deze speurtocht speciaal voor jou gemaakt!

24 jul t/m 21 aug

wo 11 aug