Agenda activiteiten

• Kunst en Koffie Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Volendam

Genieten van kunst onder genot van een kop koffie? Meld je aan voor onze maandelijkse thematische bijeenkomst 'Kunst en Koffie', waar we aan de hand van vragen en afbeeldingen praten over kunst en leer op een andere manier kijken naar onder andere iconische werken uit de collectie Spaander. Iedere maand behandelen we een ander thema.

di 30 nov

• Spreekuur Digitale Overheid Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

wo 01 dec

• Voorlezen in de Bieb Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen.

wo 01 dec

• Walk&Talk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Walk&Talk is hét maandelijkse koffiemoment voor iedereen die op zoek is naar werk.

• Digitaal Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

• LEGOLAB! Word een LEGO masterbouwer Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Volendam

Vind jij het ook zo tof om met LEGO de mooiste bouwwerken te maken en vraag je je daarna wel eens af hoe cool het zou zijn als ze écht tot leven kunnen komen? Doe dan mee aan deze workshop, speciaal voor alle LEGO fans van 8 - 14 jaar. We leren je om de nieuwste LEGO WeDo sets te bouwen én programmeren.

• PeuterParade met Martine Zwarthoed Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Volendam

Speciaal voor peuters en hun (groot)ouders begeleidt Martine Zwarthoed iedere maand een Peuterparty, waarbij lezen, liedjes zingen en spelenderwijs taal ontdekken centraal staan.

za 04 dec

• Sinterklaas letterspeurtocht Bekijk details

25 november 2021 t/m 4 december 2021 | Bibliotheek Beemster, Edam, Purmerend, Landsmeer, Volendam

Wie goed speurt krijgt iets lekkers! Zoek de letters en ontdek het verborgen woord.

25 nov t/m 04 dec

• Spreekuur Digitale Overheid Bekijk details