Agenda activiteiten

• Coronacheck Spreekuur in Volendam Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Volendam

Heb je hulp nodig met het installeren of instellen van de corona check app en woon je in de regio Volendam? Kom dan naar ons speciale corona check app spreekuur in de bibliotheek in Volendam.

vr 24 sep

• Het Schrijfcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Purmerend

Kom proeven van het schrijverschap. Doe mee met deze inspirerende workshop vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen. Na maanden van online meeten met de schrijfzusjes Eva en Renee Kelder kan dit Schrijfcafé weer plaatsvinden in de Bibliotheek.

za 25 sep

• Kunst en Koffie Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Volendam

Genieten van kunst onder genot van een kop koffie? Meld je aan voor onze maandelijkse thematische bijeenkomst 'Kunst en Koffie', waar we aan de hand van vragen en afbeeldingen praten over kunst en leer op een andere manier kijken naar onder andere iconische werken uit de collectie Spaander. Iedere maand behandelen we een ander thema.

di 28 sep

• Voorleeswedstrijd Bekijk details

1 september 2021 t/m 28 september 2021

Ben jíj de beste voorlezer van de regio? Doe dan nu mee aan onze voorleeswedstrijd voor leerkrachten. Je kunt je ook aanmelden voor de gratis boekenshow op 22 september.

01 sep t/m 28 sep

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

wo 29 sep

wo 06 okt

• Knappe Koppen: Leer alles over reptielen Bekijk details

Van 14:15 tot 15:15 | Bibliotheek Edam

He Knappe Kop! Wil jij graag alles weten? Kom dan elke maand naar onze Knappe Koppen Kinderlezing in Bibliotheek Purmerend. Speciaal voor alle kids tussen 7 en 10 jaar. Je ontdekt van alles! Over reptielen, spionage of iets heel anders. Meedoen is gratis! Deze maand leer je alles over reptielen met Sterrin Smalbrugge.

wo 06 okt

• Walk&Talk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Walk&Talk is hét maandelijkse koffiemoment voor iedereen die op zoek is naar werk.

do 07 okt

• Knappe Koppen: Leer alles over reptielen Bekijk details