Agenda online activiteiten

• Mindful Media – online voorstelling Bekijk details

Van 19:45 tot 21:00 | Online via Youtube

Hoe begeleid je kinderen bij online activiteiten, zoals gamen en sociale media? In een speelse combinatie van theater en informatie kunnen ouders meer handvatten krijgen. Geschikt voor ouders van kinderen van 9 jaar en ouder.

wo 21 apr

• Schrijversontmoeting: Lianne Damen vertelt over haar roman 'De smeekbede' Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Online

‘Mijn meester, ach neemt mijn beede aan, verhoort tevens ook mijn smeeken,’ zo schrijft een vrouw in 1795 vanuit Suriname aan haar voormalige meester in Holland. Ze is radeloos. Haar brief, die door kaping zijn bestemming nooit zou bereiken en pas twee eeuwen later werd teruggevonden, ligt aan de basis van een bijzonder en hartverscheurend verhaal.

wo 21 apr

• Hoe overleef ik de supermarkt? - info quiz Bekijk details

Van 20:30 tot 21:30 | Online via Zoom

Weet jij wat echt gezond is voor jouw kind en wat je beter niet kunt kiezen in de supermarkt? Wij laten zien hoe je snel etiketten kunt lezen en waarop je kunt letten. Geschikt voor ouders van kinderen van 2 tot 16 jaar.

do 22 apr

• Minecraft challenge #11 Bouw een raket Bekijk details

1 april 2021 t/m 26 april 2021 | Online

Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de Bibliotheek een Minecraftchallenge voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar.

01 apr t/m 26 apr

• Het grote verhaal van klimaatverandering Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Speciaal voor nieuwsgierige kinderen van 7 tot en met 10 jaar En alle nieuwsgierige kids die net iets ouder of jonger zijn zijn er nu mini-colleges. Reis mee en ontdek!

zo 02 mei

• Walk&Talk online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Online

De maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden is deze maand online. Iedere maand behandelen we een ander thema op het gebied van werk zoeken.

do 06 mei

• Het Schrijfcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Kom proeven van het schrijversschap. Schrijfcafé onder de inspirerende leiding van de auteurs Eva en Renee Kelder, met als speciaal thema Tweestrijd.

za 15 mei

• Meer taal? Meer kansen! Bekijk details

Children at modern school facility 25 mei 2021 t/m 24 juni 2021 | Op locatie

Ben je docent in het primair onderwijs? Doe dan samen met je school gratis mee aan dit project, en krijg een masterclass voor het hele team, een groepsbezoek voor de midden- of bovenbouw én 25 boeken voor de onderbouw cadeau!

25 mei t/m 24 jun

• Walk&Talk online Bekijk details