Agenda activiteiten

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar aanschuiven bij het voorlezen in de bieb om daarna zelf mooie boekjes uit te kiezen.

wo 18 mei

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

do 19 mei

• Het Schrijfcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Purmerend

Kom proeven van het schrijverschap. Doe mee met deze inspirerende workshop vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen. Na maanden van online meeten met de schrijfzusjes Eva en Renee Kelder kan dit Schrijfcafé weer plaatsvinden in de Bibliotheek.

za 21 mei

wo 25 mei