Agenda activiteiten

Van 10:30 tot 12:00 | Purmerend

Kom proeven van het schrijverschap. Doe mee met deze inspirerende workshop vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen. Na maanden van online meeten met de schrijfzusjes Eva en Renee Kelder kan dit Schrijfcafé weer plaatsvinden in de Bibliotheek.

za 18 dec

• Meer taal? Meer kansen! Bekijk details

Children at modern school facility 25 mei 2021 t/m 25 december 2021 | Op locatie

Ben je docent in het primair onderwijs? Doe dan samen met je school gratis mee aan dit project, en krijg een masterclass voor het hele team, een groepsbezoek voor de midden- of bovenbouw én 25 boeken voor de onderbouw cadeau!

25 mei t/m 25 dec

za 22 jan