Agenda activiteiten

• Dichtavond in Volendam Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Volendam

Durf jij voor te dragen uit eigen werk? Kom dan naar de dichtavond op 8 september in Bibliotheek Volendam.

wo 13 okt

• Het Schrijfcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Purmerend

Kom proeven van het schrijverschap. Doe mee met deze inspirerende workshop vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen. Na maanden van online meeten met de schrijfzusjes Eva en Renee Kelder kan dit Schrijfcafé weer plaatsvinden in de Bibliotheek.

za 16 okt

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

wo 20 okt

• Zomerspeurtocht 'Wonen in de natuur' Bekijk details

24 juli 2021 t/m 24 oktober 2021 | Bibliotheek Waterland Purmerend

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en heb je nog geen plannen voor de zomer? Doe dan in de zomervakantie mee aan de speurtocht ‘Wonen in de natuur’. De gemeente Purmerend en Bibliotheek Waterland hebben deze speurtocht speciaal voor jou gemaakt!

24 jul t/m 24 okt

wo 27 okt

• Coronacheck Spreekuur in Volendam Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Volendam

Heb je hulp nodig met het installeren of instellen van de corona check app en woon je in de regio Volendam? Kom dan naar ons speciale corona check app spreekuur in de bibliotheek in Volendam.

ma 01 nov

wo 03 nov

• Walk&Talk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Walk&Talk is hét maandelijkse koffiemoment voor iedereen die op zoek is naar werk.

do 04 nov

• Coronacheck Spreekuur in Volendam Bekijk details