Literaire Salon

Hét literaire podium van de regio is de maandelijkse Literaire Salon in de kleine zaal van Theater de Purmaryn.

Bekijk details

Binnenkort in jouw Bibliotheek

• Minecraft Build battle

Tijdens de Kerstvakantie bouwen, survivalen en battelen met het populaire computerspel Minecraft. Voor kinderen en jongeren (vanaf 8 jaar).

maandag 23 december 2019, van 10:00 tot 15:00

Bibliotheek Purmerend

Bekijk details van Minecraft Build battle

• Lezing over Dvorak en Tsjakovski (Zondagmiddagconcert)

Lezing in samenwerking met de Zondagmiddag concerten Landsmeer. Donderdag 30 januari 20.00 uur in de Bibliotheek Landsmeer. De lezing sluit aan bij het zondagmiddagconcert op 2 februari van het Amarone...

donderdag 30 januari 2020, van 20:00 tot 22:00

Bibliotheek Landsmeer

Bekijk details van Lezing over Dvorak en Tsjakovski (Zondagmiddagconcert)

• Lezing over Haydn, Smetana en Beethoven (zondagmiddagconcert maart)

Lezing in samenwerking met de Zondagmiddag concerten Landsmeer. De lezing sluit aan bij het Zondagmiddagconcert op 15 maart van het Osiris Trio in het Dorpshuis.

donderdag 12 maart 2020, van 20:00 tot 22:00

Bibliotheek Landsmeer

Bekijk details van Lezing over Haydn, Smetana en Beethoven (zondagmiddagconcert maart)

Klik hier voor een overzicht

Kunstgenoten in Beweging

Een wekelijkse activiteit voor senioren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Er zijn activiteiten in de Bibliotheek Purmerend én in Cultuurhuis Wherelant.

Studiekring 50+

Wil jij als 50-plusser breed actief blijven? Wil je na of naast je actieve werk nieuwe mensen blijven ontmoeten? Sluit je dan aan bij één van de Studiekring 50+.

Met korting naar theater of filmhuis

Op vertoon van je biebpas krijg je € 2,50 korting korting op een selectie voorstellingen in theater de Purmaryn en op films in het filmhuis Purmerend. De voorstellingen en films zijn gebaseerd op een boek.

Bekijk details

Lezen wat Leo heeft gelezen?

De Wereld draait door heeft Nico en Bibliotheek Waterland heeft Leo. Beiden zijn bibliothecaris in ruste en daarmee is alles gezegd. Leo kan geweldig praten en schrijven over boeken en daarom heeft de Bibliotheek gevraagd of hij zijn aanstekelijke boekbesprekingen wil bloggen.

Klik hier voor het blog

De Bibliotheek in je postvak?

Ontvang dan maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin vind je acties, activiteiten en tips van de Bibliotheek. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte. Ben je (groot)ouder van een baby of peuter? Meld je dan aan voor de BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan de nieuwsbrief