• Podcast #18 met minister Dennis Wiersma

Er staat weer een nieuwe What the BIEB! podcast online. Sylvia Bakker (initiatiefnemer van deze podcast) en Norbert van Halderen (directeur Bibliotheek Waterland) gaan dit keer in gesprek met de Minister...

8 september 2022

• Nieuw telefoonnummer

Per 15 september 2022 krijgt de bibliotheek een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe nummer is 0299-250500. Daarmee komt het oude telefoonnummer te vervallen.

7 september 2022

Klik hier voor meer

Zomeractiviteiten jeugd

450 jaar Vrijheid

Voorlezen op woensdag

Elke woensdagmiddag om 15.30 lezen we voor in de bieb. Kom gezellig met je kind naar de bibliotheek in Purmerend en ontdek samen de mooiste verhalen.

Aanmelden is niet nodig! Je kunt gewoon aanschuiven.

De verrassingstas blijft!

Je kunt weer zelf snuffelen in de bieb, maar je kunt ook nog steeds een verrassingstas aanvragen. Onze medewerkers stellen met veel plezier een tas met boeken voor je kinderen of voor jou samen. Reserveer hem via onderstaande link!

Was gelezen... Erna's boekenblog

Erna (ex-bibliotheekmedewerker) heeft een brede interesse voor alledaagse en maatschappelijke dingen en tipt over de boeken die ze gelezen heeft. Voor de echte ontspanning is ze verzot op thrillers, waarbij Scandinavische en Nederlandse schrijvers haar voorkeur hebben.

Klik hier voor het blog

De Bibliotheek in je postvak?

Ontvang dan maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin vind je acties, activiteiten en tips van de Bibliotheek. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte. Ben je (groot)ouder van een baby of peuter? Meld je dan aan voor de BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief