Literaire Salon

Hét literaire podium van de regio is de maandelijkse Literaire Salon in de kleine zaal van Theater de Purmaryn. Helaas zijn deze activiteiten afgelast tot 1 juni a.s.

Bekijk details

Tot 1 juni a.s zijn al onze activiteiten afgelast!

• Voorleesfestival - voorlezen in alle talen (GEANNULEERD)

Op laatste zondag open van dit seizoen kun je je laten verrassen door een hilarisch prentenboek en door de bijzondere klanken van een onbekende taal.

zondag 29 maart 2020, van 13:00 tot 16:00

Bibliotheek Purmerend

Bekijk details van Voorleesfestival - voorlezen in alle talen (GEANNULEERD)

• Schrijfworkshop 75 jaar Vrijheid (GEANNULEERD)

Houd je van schrijven? Schrijf je altijd verhalen in je hoofd? Reserveer snel een plekje voor de workshop en laat je betoveren door je eigen pen! Een workshop creatief schrijven met als thema vrijheid.

zaterdag 4 april 2020, van 11:00 tot 12:30

Bibliotheek Landsmeer

Bekijk details van Schrijfworkshop 75 jaar Vrijheid (GEANNULEERD)

• Schrijfworkshop 75 jaar Vrijheid (UITGESTELD)

zaterdag 4 april 2020, van 19:30 tot 21:00

Bibliotheek Purmerend

Bekijk details van Schrijfworkshop 75 jaar Vrijheid (UITGESTELD)

• Het Schrijfcafé (GEANNULEERD)

Elke derde zaterdag van de maand een inspirerende sessie in het Schrijfcafé van de zusjes Kelder.

zaterdag 18 april 2020, van 10:30 tot 12:00

Bibliotheek Purmerend

Bekijk details van Het Schrijfcafé (GEANNULEERD)

• Het Schrijfcafé (GEANNULEERD)

zaterdag 9 mei 2020, van 10:30 tot 12:00

Bibliotheek Purmerend

Bekijk details van Het Schrijfcafé (GEANNULEERD)

Klik hier voor een overzicht

Kunstgenoten in Beweging

Een wekelijkse activiteit voor senioren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Er zijn activiteiten in de Bibliotheek Purmerend én in Cultuurhuis Wherelant.

Studiekring 50+

Wil jij als 50-plusser breed actief blijven? Wil je na of naast je actieve werk nieuwe mensen blijven ontmoeten? Sluit je dan aan bij één van de Studiekring 50+.

Met korting naar theater of filmhuis

Op vertoon van je biebpas krijg je € 2,50 korting korting op een selectie voorstellingen in theater de Purmaryn en op films in het filmhuis Purmerend. De voorstellingen en films zijn gebaseerd op een boek.

Bekijk details

Lezen wat Leo heeft gelezen?

De Wereld draait door heeft Nico en Bibliotheek Waterland heeft Leo. Beiden zijn bibliothecaris in ruste en daarmee is alles gezegd. Leo kan geweldig praten en schrijven over boeken en daarom heeft de Bibliotheek gevraagd of hij zijn aanstekelijke boekbesprekingen wil bloggen.

Klik hier voor het blog

De Bibliotheek in je postvak?

Ontvang dan maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin vind je acties, activiteiten en tips van de Bibliotheek. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte. Ben je (groot)ouder van een baby of peuter? Meld je dan aan voor de BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan de nieuwsbrief