Agenda activiteiten (online)

• Schrijfcafé in de bieb!

Kom proeven van het schrijversschap. Schrijfcafé onder de inspirerende leiding van de auteurs Eva en Renee Kelder, dit keer weer live in de Bibliotheek.

zaterdag 19 juni 2021, van 10:30 tot 12:00

Bibliotheek Purmerend

Bekijk details van Schrijfcafé in de bieb!

• Spreekuur Digitale Overheid

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

woensdag 23 juni 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 30 juni 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 7 juli 2021, van 12:00 tot 16:00

Bekijk details van Spreekuur Digitale Overheid

• Meer taal? Meer kansen!

Ben je docent in het primair onderwijs? Doe dan samen met je school gratis mee aan dit project, en krijg een masterclass voor het hele team, een groepsbezoek voor de midden- of bovenbouw én 25 boeken voor...

25 mei 2021 t/m 25 december 2021

Op locatie

Bekijk details van Meer taal? Meer kansen!

woensdag 14 juli 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 21 juli 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 28 juli 2021, van 12:00 tot 16:00

Klik hier voor meer

De VoorleesExpress zoekt voorlezers!

Ben je nieuwsgierig naar het werk van de VoorleesExpress? En
wil je graag weten of dit ook past bij jou? Meld je dan nu aan voor een
informatiemoment. Je kunt kiezen uit een meeting online of in de bibliotheek Purmerend.

Kom naar de BoekStartdag op 19 juni

Is jouw kindje tussen de 0-2 jaar en nog geen lid van de bieb? Kom op 19 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek en haal het koffertje op. Je krijgt een extra cadeau en misschien vind je de Gouden Bon in jullie koffertje! Je wint dan een prachtig boekenpakket voor jouw kleintje.

Lezen wat Leo heeft gelezen?

Leo is bibliothecaris in ruste. Maar lezen en vertellen over wat hij las doet hij graag en aanstekelijk. Romans, kinderboeken, geschiedenis, sport, strips-zijn interesse is grenzeloos. Sinds 2019 schrijft hij maandelijks een Boekenblog voor de Bibliotheek Waterland.

Klik hier voor het blog

De Bibliotheek in je postvak?

Ontvang dan maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin vind je acties, activiteiten en tips van de Bibliotheek. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte. Ben je (groot)ouder van een baby of peuter? Meld je dan aan voor de BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan de nieuwsbrief