Agenda activiteiten (online)

• Adventure Club

Hé jij! Ben je tussen de 10 en 12 jaar? En droom jij ook wel eens dat je een prinses bent? Of een magiër? Of een trol? Speel dan in de zomervakantie mee met ons rollenspel!

zaterdag 31 juli 2021, van 12:00 tot 16:00

Bibliotheek Waterland Purmerend

Bekijk details van Adventure Club

• Spreekuur Digitale Overheid

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

woensdag 4 augustus 2021, van 12:00 tot 16:00

• Zomerspeurtocht 'Wonen in de natuur'

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en heb je nog geen plannen voor de zomer? Doe dan in de zomervakantie mee aan de speurtocht ‘Wonen in de natuur’. De gemeente Purmerend en Bibliotheek Waterland hebben...

24 juli 2021 t/m 21 augustus 2021

Bibliotheek Waterland Purmerend

Bekijk details van Zomerspeurtocht 'Wonen in de natuur'

woensdag 11 augustus 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 18 augustus 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 25 augustus 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 1 september 2021, van 12:00 tot 16:00

woensdag 8 september 2021, van 12:00 tot 16:00

Klik hier voor meer

De VoorleesExpress zoekt voorlezers!

Ben je nieuwsgierig naar het werk van de VoorleesExpress? En
wil je graag weten of dit ook past bij jou? Meld je dan nu aan voor een
informatiemoment. Je kunt kiezen uit een meeting online of in de bibliotheek Purmerend.

De verrassingstas blijft!

Je kunt weer zelf snuffelen in de bieb, maar je kunt ook nog steeds een verrassingstas aanvragen. Onze medewerkers stellen met veel plezier een tas met boeken voor je kinderen of voor jou samen. Reserveer hem via onderstaande link!

Lezen wat Leo heeft gelezen?

Leo is bibliothecaris in ruste. Maar lezen en vertellen over wat hij las doet hij graag en aanstekelijk. Romans, kinderboeken, geschiedenis, sport, strips-zijn interesse is grenzeloos. Sinds 2019 schrijft hij maandelijks een Boekenblog voor de Bibliotheek Waterland.

Klik hier voor het blog

De Bibliotheek in je postvak?

Ontvang dan maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin vind je acties, activiteiten en tips van de Bibliotheek. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte. Ben je (groot)ouder van een baby of peuter? Meld je dan aan voor de BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan de nieuwsbrief