Activiteiten in de Bibliotheek (alles op inschrijving)

• Voorlezen

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

woensdag 23 september 2020, van 15:30 tot 16:00

Bibliotheek Purmerend

Bekijk details van Voorlezen

• Babysoos Purmerend

Gezellig voorlezen, versjes en bewegen in de Bibliotheek. Voor ouders met kindjes in de leeftijd van 1 en 2 jaar.

zaterdag 26 september 2020, van 10:30 tot 11:00

Bibliotheek Purmerend 1e verdieping

Bekijk details van Babysoos Purmerend

Maak samen met je vader, moeder, opa of oma deze speurtocht door jouw woonplaats en win een VET boekenpakket!

30 september 2020 t/m 11 oktober 2020

Alle vestigingen

Bekijk details van Terug in de tijd

• Tekenen in het museum

Maak tekenopdrachten in het Purmerends Museum, zo zie je veel meer!

30 september 2020 t/m 11 oktober 2020

Purmerends Museum

Bekijk details van Tekenen in het museum

• Beleef het jaar 1628

Luister je mee naar de Dungeon verhalenverteller over het leven op een VOC-schip?

woensdag 30 september 2020, van 13:45 tot 14:15

Bibliotheek Volendam

Bekijk details van Beleef het jaar 1628

Klik hier voor een overzicht

Kunstgenoten in beweging

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren uit de regio Waterland. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis.

Lezen wat Leo heeft gelezen?

Leo is bibliothecaris in ruste. Maar lezen en vertellen over wat hij las doet hij graag en aanstekelijk. Romans, kinderboeken, geschiedenis, sport, strips-zijn interesse is grenzeloos. Sinds 2019 schrijft hij maandelijks een Boekenblog voor de Bibliotheek Waterland.

Klik hier voor het blog

De Bibliotheek in je postvak?

Ontvang dan maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin vind je acties, activiteiten en tips van de Bibliotheek. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte. Ben je (groot)ouder van een baby of peuter? Meld je dan aan voor de BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan de nieuwsbrief