Literaire Salon

Hét literaire podium van de regio is de maandelijkse Literaire Salon in de kleine zaal van Theater de Purmaryn.

Bekijk details

Binnenkort in jouw Bibliotheek

• Voorlezen

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

woensdag 20 november 2019, van 15:30 tot 16:00

Bekijk details van Voorlezen

• Ballonnenpiet in Beemster

In afwachting van het heerlijk avondje op 5 december komt de Ballonnenpiet naar de Bibliotheek Beemster.

woensdag 20 november 2019, van 15:30 tot 16:30

Bibliotheek Beemster

Bekijk details van Ballonnenpiet in Beemster

• Voorlezen

woensdag 27 november 2019, van 15:30 tot 16:00

Bekijk details van Voorlezen

• Ballonnenpiet in Landsmeer

In afwachting van het heerlijk avondje op 5 december komt de Ballonnenpiet naar de Bibliotheek Landsmeer.

woensdag 27 november 2019, van 15:30 tot 16:30

Bibliotheek Landsmeer

Bekijk details van Ballonnenpiet in Landsmeer

• Thea Taal

De eerste zondag van de maand (t/m maart) komt Thea Taal weer op bezoek in de Bibliotheek. Een gezellige themamiddag voor kids van 4 t/m 8 jaar.

zondag 1 december 2019, van 13:30 tot 15:00

Bekijk details van Thea Taal

Kijk hier voor de activiteiten

Kunstgenoten in Beweging

Een wekelijkse activiteit voor senioren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Er zijn activiteiten in de Bibliotheek Purmerend én in Cultuurhuis Wherelant.

Studiekring 50+

Wil jij als 50-plusser breed actief blijven? Wil je na of naast je actieve werk nieuwe mensen blijven ontmoeten? Sluit je dan aan bij één van de Studiekring 50+.

Met korting naar het theater

Op vertoon bibliotheekpas van je biebpas krijg je € 2,50 korting korting op een selectie voorstellingen in theater de Purmaryn. Deze voorstellingen zijn gebaseerd een een boek. Het theater is gevestigd in Purmerend.

Bekijk details

Lezen wat Leo heeft gelezen?

De Wereld draait door heeft Nico en Bibliotheek Waterland heeft Leo. Beiden zijn bibliothecaris in ruste en daarmee is alles gezegd. Leo kan geweldig praten en schrijven over boeken en daarom heeft de Bibliotheek gevraagd of hij zijn aanstekelijke boekbesprekingen wil bloggen.

Klik hier voor het blog

De Bibliotheek in je postvak?

Ontvang dan maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin vind je acties, activiteiten en tips van de Bibliotheek. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte. Ben je (groot)ouder van een baby of peuter? Meld je dan aan voor de BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan de nieuwsbrief