Studeren in de Bibliotheek

Studeren of werken kan prima in de Bibliotheek. Het is een goede plek om ongestoord te werken en af te spreken met je studiegenoten. Ook als je geen lid bent van Bibliotheek Waterland kun je in al onze vestigingen terecht voor gratis internet, werken op een PC en gebruik van de speciale databanken.

In de Bibliotheek Purmerend zijn er vijf studiecabines die je gratis kunt reserveren. Twee van deze cabines zijn voorzien van een computer. Bel 0299-433323 om een cabine te reserveren.

De HuiswerkClub

De HuiswerkClub is voor leerlingen vanaf groep 6 van de basisschool tot de laatste klas van het voortgezet onderwijs. De HuiswerkClub is op dinsdag en donderdagavond van 18.00 - 20.00 uur op de eerste etage van de Bibliotheek Purmerend.

Bijles4You!

Bibliotheek Waterland werkt samen met Bijlescontact. Leerlingen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar kunnen iedere werkdag van half 4 tot half 6 terecht voor huiswerkbegeleiding met de nodige inhoudelijke ondersteuning.