• Waardevolle tips en trucs VoorleesExpress training

21 juli 2017

Wil je nieuwe input en waardevolle tips en trucs voor je voorleestraject, je eigen valkuilen ontdekken en andere voorlezers van de VoorleesExpress ontmoeten? Schrijf je dan in voor een inspirerende training van 4 ochtenden in de Bibliotheek met Elleke Radstake.

Bekijk details van Waardevolle tips en trucs VoorleesExpress training

• Griezel schrijfwedstrijd

20 juni 2017

Tijdens het Kinderboekenweekfeest op 8 oktober komt schrijver Harmen van Straaten naar de Bibliotheek Purmerend. Rond het thema van de Kinderboekenweek (Griezelen) is er deze zomer een schrijfwedstrijd voor kids vanaf 8 jaar. Harmen heeft een begin gemaakt...

Bekijk details van Griezel schrijfwedstrijd

• Subsidie Europese Unie

6 juni 2017

Bibliotheek Waterland heeft subsidie verkregen uit het Europees Sociaal Fonds voor het project :” Ontwikkeling medewerkers in ondernemendheid en commercie” .

Bekijk details van Subsidie Europese Unie

• Oefenen voor je theorie rij-examen

23 mei 2017

Je kunt in de Bibliotheek gratis oefenen met Theorie.nl. Op een computer van ons of via onze wifi op je eigen device.

Bekijk details van Oefenen voor je theorie rij-examen

• Taalvrijwilliger gezocht

30 december 2016

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Wil jij als taalvrijwilliger een belangrijke bijdrage leveren aan de kansrijkheid van nieuwkomers of achterblijvers? Met slechts één a twee uur per week kun je het verschil maken in iemands leven.

Bekijk details van Taalvrijwilliger gezocht