Robotica kinderfeestjes zijn pas weer te boeken vanaf november!

De Bibliotheek organiseert op afspraak kinderfeestjes in samenwerking met het Twaanlab. De Robotica feestjes duren 2 uur en kosten 15 euro per kind inclusief een hapje en drankje. Een taart kan ook verzorgd worden maar is exclusief.

Maak je keuze uit deze vier Robotica feestjes.

  1. Hack the room
  2. Start je eigen YouTube groepskanaal!
  3. Programmeer je eigen computerspel
  4. Duik in de wereld van 3D printen en moedelleren

Hack the room

Test jullie kennis en skills en ontsnap uit de Escape Room in Bibliotheek Purmerend. Samen met je vrienden staat je een ontzettend spannend avontuur te wachten. Als team worden jullie opgesloten in het hoofdkwartier van Twaanlab. Hier zal jullie missie beginnen.

Lukt het jullie om op een spectaculaire manier de kamer te hacken en te ontsnappen voordat het te laat is?  

Start je eigen YouTube groepskanaal

Heb jij een fantastische, leuke, grappige of stoere vriendengroep? En zijn jullie helemaal weg van vloggen en streamen? Ga dan aan de slag met het maken van jullie allereerste groepsvlog! Samen maken we de start van jullie vlogkanaal en maken we jullie groepsvlog.

Aan het eind van deze workshop staan jullie aan de start van een waanzinnige YouTube toekomst.

Programmeer je eigen computerspel!

Zijn jij en je vrienden echte gamers? Of wellicht geïnteresseerd in de techniek? Ga dan aan de slag met het maken van jullie eigen computerspellen. Ja, je eigen echte computerspel!

Maak een eigen variant van de wereldberoemde spellen zoals FlappyBird, FruitNinja en vele anderen.  

Duik in de wereld van 3D printen en modelleren

Ga met je vrienden op een waanzinnig avontuur door de
wereld van 3D printen. Je krijgt te zien hoe een 3D printer werkt en gaat aan de slag met het maken van je eigen 3D objecten. Lukt het jou om een waanzinnig kasteel te bouwen? Of misschien wel een onwijs stoer monster?

Voor de jarige job hebben we een extraatje op het programma. Hij/zij mag de 3D printer zelf instellen en de jarige krijgt zijn eigen print mee naar huis.