Juridisch spreekuur

21 augustus 2018, van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS en zonder afspraak

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een gratis en vrijblijvend advies kun je naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

Er zijn vele soorten juridische problemen; conflicten op het werk, ontslag of problemen met een uitkering. Iemand die een huis koopt kan te maken krijgen met verborgen gebreken. Denk aan schade na een verkeers- of bedrijfsongeval, een echtscheiding of een geschil met de buren. Voor deze en andere juridische zaken kun je nu naar het Juridisch spreekuur in Bibliotheek.

Iedere dinsdagmiddag tussen 13.00 – 15.00 uur is er de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen bij een ervaren advocaat van Spuistraat10 Advocaten. Gratis een deskundig advies waarmee vrijblijvend en snel inzicht wordt geven in de mogelijkheden, kosten en baten van een rechtsgang.

Aanmelden is niet nodig maar wie dat wil kan een afspraak maken voor het inloopspreekuur. Via e-mail: info@spuistraat10.nl of telefoon: 020-520 5100.