Spreekuur in de Bibliotheek

In de Bibliotheek Purmerend zijn er verschillende spreekuren van diverse organisaties op wekelijkse of maandelijkse basis.

• Inloop spreekuur voor slechtzienden Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Purmerend

Spreekuur voor informatie en advies over slechtziendheid- en blindheid van Koninklijke Visio. Geschikt voor persoonlijk en professioneel betrokkenen.

ma 23 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Veel mensen vinden het moeilijk om zelf formulieren (van bijvoorbeeld overheden) in te vullen of begrijpen de brieven die zij ontvangen niet helemaal. Daarom kun je twee keer per week langs bij de formulierenbrigade in de Bibliotheek.

ma 23 okt

• Bureau discriminatiezaken Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Inloop Spreekuur van Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek/Waterland.

• Juridisch spreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een gratis en vrijblijvend advies kun je naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

• Formulierenbrigade Beemster Bekijk details

Van 08:45 tot 10:30 | Elke week | Bibliotheek Beemster

Veel mensen vinden het moeilijk om zelf formulieren (van bijvoorbeeld overheden) in te vullen of begrijpen de brieven die zij ontvangen niet helemaal. Daarom kun je één per week langs bij de formulierenbrigade in de Bibliotheek.

do 26 okt

• Bureau discriminatiezaken do Bekijk details

11:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Inloop Spreekuur van Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek/Waterland.

do 26 okt

• Formulierenbrigade Landsmeer Bekijk details

Van 10:15 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Landsmeer

vr 27 okt

• Computer- inloopspreekuur Bekijk details

14:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft. Kom ook voor handige tips en trucs om alles uit je tablet, e-reader en smartphone te halen! Of je kennis van de computer weer even op te frissen.

vr 27 okt

ma 30 okt