Spreekuur in de Bibliotheek

In al onze vestigingen zijn er verschillende spreekuren van diverse organisaties op wekelijkse of maandelijkse basis.

• Formulierenbrigade Purmerend dinsdag Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Veel mensen vinden het moeilijk om zelf formulieren (van bijvoorbeeld overheden) in te vullen of begrijpen de brieven die zij ontvangen niet helemaal. Daarom kun je twee keer per week langs bij de formulierenbrigade in de Bibliotheek.

• Bureau discriminatiezaken Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

• Juridisch spreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een gratis en vrijblijvend advies kun je naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

• Dagblad Waterland-spreekuur verslaggever Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (bgg rechts achterin)

Verslaggever van de streekpagina van het Noordhollands Dagblad zit in de Bibliotheek voor tips uit stad en streek.

wo 23 mei

• Bureau discriminatiezaken do Bekijk details

11:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

do 24 mei

• Formulierenbrigade Beemster Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Beemster

Veel mensen vinden het moeilijk om zelf formulieren (van bijvoorbeeld overheden) in te vullen of begrijpen de brieven die zij ontvangen niet helemaal. Daarom kun je één per week langs bij de formulierenbrigade in de Bibliotheek.

do 24 mei

• Inloop spreekuur voor slechtzienden Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Purmerend

Spreekuur voor informatie en advies over slechtziendheid- en blindheid van Koninklijke Visio. Geschikt voor persoonlijk en professioneel betrokkenen.

ma 28 mei

• Formulierenbrigade Purmerend dinsdag Bekijk details