Spreekuur in de Bibliotheek

In al onze vestigingen zijn er verschillende spreekuren van diverse organisaties op wekelijkse of maandelijkse basis.

• Computer- inloopspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft. Kom ook voor handige tips en trucs om alles uit je tablet, e-reader en smartphone te halen! Of je kennis van de computer weer even op te frissen.

vr 19 apr

• Spreekuur Juridisch Loket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Het Juridisch Loket heeft een nieuw servicepunt om inwoners van Purmerend en omstreken iedere vrijdag te helpen met juridische vragen.

vr 19 apr

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Veel mensen vinden het moeilijk om zelf formulieren (van bijvoorbeeld overheden) in te vullen of begrijpen de brieven die zij ontvangen niet helemaal. Daarom kun je twee keer per week langs bij de formulierenbrigade in de Bibliotheek.

ma 22 apr

• Spreekuur Vrijwilligerspunt Purmerend Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Purmerend bgg

Spreekuur van het Vrijwilligerspunt Purmerend.

di 23 apr

di 23 apr

• Dagblad Waterland-spreekuur verslaggever Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (bgg rechts achterin)

Verslaggever van de streekpagina van het Noordhollands Dagblad zit in de Bibliotheek voor tips uit stad en streek.

wo 24 apr

• Bureau discriminatiezaken do Bekijk details

Van 10:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Inloop Spreekuur van Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek/Waterland.

do 25 apr

• Spreekuur Juridisch Loket Bekijk details