Walk & Talk

1 augustus 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

De maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de Bibliotheek. Netwerken, ervaringen delen en iedere maand een ander thema. Een ongedwongen bijeenkomst waarmee je weer een stapje dichter bij jouw droombaan komt.

Het thema van de maand; oefeningen over vertrouwen en keuzes maken

Bij de Walk&Talk van donderdag 7 maart is coach Emmy Nota te gast. Emmy is een ondernemende marketing/communicatie manager en trainer. Ze traint en begeleidt studenten en young professionals in hun zoektocht naar werk en toekomst.  

Tijdens deze Walk&Talk zal Emmy Nota een korte interactieve workshop geven met oefeningen over vertrouwen en keuzes maken. De oefeningen komen uit de Job to work methode. De oefeningen zijn om inzicht te krijgen in wat je wil en kan en waar je mogelijkheden liggen.

Tijdens de vorige Walk&Talk vertelde Petra dat ze een Purmerends “MUG (Magazine voor uitkeringsgerechtigden) tijdschrift” zou willen starten (zie ook: https://mugweb.nl/mug-magazine-februari-2019/). Petra zal deze bijeenkomst vertellen hoe haar netwerkgesprekken zijn verlopen.

Femke en Danielle zijn de vaste gastvrouwen van de ochtend. Stuur een mail naar walkentalk@bibliotheekwaterland.nl

Blijf op de hoogte

Iedere maand een reminder voor de eerstvolgende bijeenkomst en het laatste nieuws over het thema? Meld je aan voor de Walk&Talk nieuwsbrief.