Walk&Talk december

7 december 2017, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Dé koffiepauze voor werkzoekenden. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving! Met iedere maand een ander thema.

Onderwerp van deze bijeenkomst

Het onderwerp van deze maand: netwerk- en sollicitatiegesprek en een introductie van “One minute coaching”. Trainer Faizel Dostmohamed zal  een introductie geven op zijn workshop “ One minute coaching” . Deelnemers kunnen tips krijgen hoe je krachtig een sollicitatiegesprek in kunt gaan, maar wel jezelf kunt blijven en hoe je om kunt gaan met de spanningen die hierbij komen kijken. Vervolgens kunnen de deelnemers kiezen of ze een elevator pitch willen oefenen, een netwerkgesprek of een llicitatiegesprek.

Maandelijkse netwerkbijeenkomsten

De bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste tijd te ontmoeten. Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten in de bibliotheek Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 1e donderdag van de maand van 10 tot 12 uur plaats in de bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden is niet nodig maar kan wel via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl

Ontvang maandelijks een uitnodiging met het thema

Maandelijks een uitnodiging en programma voor de eerstvolgende netwerkbijeenkomst?