Walk & Talk

3 januari 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

De maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de Bibliotheek. Netwerken, ervaringen delen en iedere maand een ander thema. Een ongedwongen bijeenkomst waarmee je weer een stapje dichter bij jouw droombaan komt.

Het thema van de maand; Veranderen, voeding en videosollicitatie

We gaan 2019 in met de lekkerste koffiepauze van het jaar. Na de oliebollen en appelflappen zorgt onze collega (en voedingsdeskundige) Karin Papadopoulos voor een gezonde versnapering bij de koffie.

Deze Walk&Talk bijeenkomst zetten we in het teken van verandering; “Wat gaat er voor jou veranderen in 2019?”We willen met elkaar bespreken wat je achter laat in het oude jaar, wat je meeneemt naar het nieuwe jaar en wat je nieuw gaat doen in 2019. We starten de bijeenkomst dan ook met iets nieuws; Marijke laat haar videosollicitatie zien. Steeds meer bedrijven presenteren zichzelf namelijk via een video en vragen sollicitanten vervolgens om ook een video van henzelf in te sturen voor een sollicitatie. Daarna vragen we jullie wat je achter wilt laten in 2018, wat je wel meeneemt en wat je voor nieuws wilt doen in 2019. Hierbij gaat het niet om goede voornemens, maar concrete acties, zoals bijvoorbeeld elke dinsdag onderzoek doen naar een bedrijf.

Femke en Danielle zijn de vaste gastvrouwen van de ochtend. Stuur een mail naar walkentalk@bibliotheekwaterland.nl

Blijf op de hoogte

Iedere maand een reminder voor de eerstvolgende bijeenkomst en het laatste nieuws over het thema? Meld je aan voor de Walk&Talk nieuwsbrief.