UITSMIJTER in de bieb

14 oktober 2018, van 12:30 tot 15:30 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

De allerlaatste dag van de Kinderboekenweek is op een zondag. Op deze zondag kun je in de bieb Purmerend nog allerlei leuke dingen doen. Een schrijver ontmoeten, je vriend pimpen, Thea Taal leest voor en spelletjes spelen.

Het programma

Olle en de Boekenvloek is een spannend boek over de verdwijning van kinderen in een dorp. Is de plaatselijke Bibliotheek nu de oorzaak van deze mysterieuze gebeurtenissen? Brenda Heijnis, de schrijver van het boek komt vertellen en signeren. Deze ontmoeting met de schrijver is voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar.

Meet&Greet Brenda Heijnis. Zondag 14 oktober van 12.30 – 13.30 uur 

Pimp your friend is een knutselmiddag waar kinderen tussen 6 – 12 jaar niet alleen heen kunnen. Een vriendje of vriendinnetje is nodig. Samen werken de kinderen aan een levensgroot kunstwerk, knippen, plakken en schilderen onder begeleiding van Cultuurhuis Wherelant.

Pimp your friend. Zondag 14 oktober van 13.00 - 15.00 uur 

Thea Taal leest voor uit een boek met een belangrijk onderwerp: vriendschap. Echte vriendschap maar ook over ruzie en weer goed maken. Maar lang serieus blijft het niet want Thea eindigt altijd met een vrolijk feestje. Voor kinderen van 4-8 jaar.

Thea Taal; zondag 14 oktober van 14.30-15.00 uur 

Spellen Event Iedereen tussen de 4 – 80 jaar oud mag meedoen met leuke en uitdagende, bekende en onbekende spelletjes die je rond de tafel met vrienden en familie kunt spelen. Deze spelletjesmiddag wordt georganiseerd met The Mystery Game en is verder iedere 2e zondag van de maand.

Spellen Event; zondag 14 oktober van 13.00 – 15.30 uur.