Thea Taal; Kinderboekenweekfeest

6 oktober 2019, van 12:30 tot 16:00 | Foyer theater de Purmaryn

Kosten: GRATIS

De eerste zondag van de maand (t/m maart) komt Thea Taal weer op bezoek in de Bibliotheek Purmerend. Een gezellige themamiddag voor kids van 4 t/m 8 jaar. Tijdens het Kinderboekenweekfeest in theater de Purmaryn is Thea er ook!

Wie is Thea Taal?

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 29-jarige Purmerendse is op verschillende manieren actief in het onderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Zij heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal en wil dit graag overdragen aan iedereen om haar heen.

Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kleintjes. Sharon maakt gebruik van zelfgeschreven liedjes en begeleidt zichzelf bij de uitvoering hiervan op de gitaar. 

Kinderboekenweek thema

Iedere 1e zondag van de maand komt Thea Taal samen met haar knuffelaap meneer Apenstaartje naar de Bibliotheek om met kinderen van 4 t/m 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen.

Iedere maand is er een speciaal thema en mogen de kinderen verkleed komen. Deze speciale editie in de Purmaryn staat in het thema van de Kinderboekenweek. Het thema is vervoersmiddelen en het motto is Reis mee!