Computer- inloopspreekuur

19 oktober 2018, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft. Kom ook voor handige tips en trucs om alles uit je tablet, e-reader en smartphone te halen! Of je kennis van de computer weer even op te frissen.

Vrijwilligers van Gilde Purmerend en omstreken komen elke vrijdagmiddag duidelijke uitleg geven over bijvoorbeeld het installeren van apps, het binnenhalen van e-books of het koppelen van e-mailadressen aan een tablet, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Ook is er extra ondersteuning voor (ex) cursisten voor de computercursussen.

Ook bezoekers die kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere tablets zijn welkom. De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen.

Net als in een café kan iedereen gewoon even binnenlopen. De deelname is kosteloos, het meenemen van een eigen tablet, e-reader of smartphone is handig.

Het tablet cafe vindt plaats op de begane grond van Bibliotheek Purmerend, vlak bij de mediabar ( dit is de plek waar 6 I-Pads staan gemonteerd die gratis beschikbaar zijn voor het publiek).