StudyShare

30 april 2018 t/m 11 mei 2018 | Bibliotheek Purmerend 2e etage

Kosten: GRATIS (maar wel even aanmelden)

Speciaal voor eindexamen-kandidaten, scriptie-schrijvers en proeftoetsen-makers heeft de Bibliotheek deze speciale service.

Wat is StudyShare?

StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in de studieruimte van de Bibliotheek in Purmerend. Voorin zit de Studybob, die streng toezicht houdt. Je mobieltje mag je niet gebruiken. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven, als je dat nodig lijkt. Een blok duurt 3 uur en bestaat uit 3 x 45 minuten studeren met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Hierdoor kom je al snel terecht in een bijna verslavend studieritme. Iedere pauze wordt ingeluid met een bel.  

Nu ook met een Examentraining

Het is vanaf dit schooljaar ook mogelijk om StudyShare te combineren met een examentraining van Bijlescontact: de expert op het gebied van bijles en huiswerkbegeleiding! Met een online examentraining van Bijlescontact ga je ieder eindexamenonderdeel gestructureerd af.

Per onderwerp wordt er eerst met filmpjes uitgebreid en duidelijk uitleg gegeven door een ervaren docent. Daarna zijn er talloze oefenopgaven om de stof van de filmpjes je verder eigen te maken. Onder toezicht van de Studybob deze examentraining doorlopen zonder dat je wordt afgeleid klinkt toch te mooi om waar te zijn?

Je kunt nu zelfs al een examentraining aanschaffen voor € 40,00 per vak. Klik hier voor meer info.

Hoe doe je mee?

Meedoen aan StudyShare is gratis maar je moet wel een plek reserveren voor een blok. Je hoeft je kaartje niet uit te printen. Je naam doorgeven aan Studybob is voldoende.

Schrijf je in voor: