Spellen Event

11 november 2018, van 13:00 tot 15:30 | Elke 4 weken | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedereen mag meedoen met leuke en uitdagend, bekende en onbekende spelletjes die je gewoon lekker rond de tafel kan spelen. Thema van deze maand is coöperatieve spellen. De leeftijd is van 8 tot 80.

Thema van de maand

Ervaar de kracht van samenwerking. Bij cooperatieve spellen hebben alle spelers hetzelfde doel. De spelers winnen of verliezen samen en tijdens het spelen ontstaat een opbouwende, positieve sfeer.

Vandaag hebben we alle Sunny games spellen (kinderspellen)- 21 day's- De vergeten stad - Pandemic- Op de vlucht - Countdown - special ops - Story makers - Pandemic - High Tide - om uit te proberen.

Even geen apps of social media

De Bibliotheek en Mystery game zien het als uitdaging om mensen weer rond de tafel te krijgen. Gezellig samen een bordspel spelen. Met elkaar in de vorm van een coöperatief spel, of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact.

Iedereen (vanaf 4 jaar) kan binnenlopen om gezellig een vernieuwend spel te komen uitproberen, iets anders dan de welbekende standaard bordspellen. Natuurlijk hebben wij ook een leuke selectie met bijzondere spellen van The Mystery Game en de spellen vereniging Purmerend.

Gastheer van deze spelletjesmiddag is Mark Hoeppe van the Mystery game online spelletjes winkel in Purmerend